WwW.Donni-Hack.PaGe.Tl
  Telefonat Me Te Rendesishem ne Kosov
 

Telefonat dhe adresat e rëndësishme në Kosovë
Ambasadat dhe Zyrat e huaja

Shqiperi

+381 (0) 38 248 209

SHBA

+381 (0) 38 549 890

Turqia

+381 (0) 38 226 031

Franca

+381 (0) 38 224 588

Gjermania

+381 (0) 38 254 536

Zvicra

+381 (0) 38 248 090

Italia

+381 (0) 38 224 929

Austria

+381 (0) 38 249 285

Britania e Madhe

+381 (0) 38 249 799

Kroacia

+381 (0) 38 223 979

Norvegjia

+381 (0) 38 232 111

Sllovenia

+381 (0) 38 246 256

Maqedonia

+381 (0) 38 247 463

Holanda

+381 (0) 38 516 103

Suedia

+381 (0) 38 245 791

Finlanda

+381 (0) 38 232 863

Cekia

+381 (0) 38 248 782

Bullgaria

+381 (0) 38 245 543

Hungaria

+381 (0) 38 247 764

Urgjencat

Ndihma e Shpejte

94

Qendra Klinike Universitare e Kosoves (QKUK)

038 500 600

Morgu i spitalit

038 553 113

Zjarrfikset

193, ose 933 nga Vala; 038 548 005

Aeroportet
Aeroporti i Prishtines

038 59 58 123l; 038 548 900, 038 548 430

Stacioni i Autobusave
Prishtine

038 550 011

Hekurudha
Stacioni i Trenit

038 518 449

Sherbimet e telekomunikacionit
PTK

038 550 000

PTK - telefonia fikse

977

PTK - telefonia mobile

038 548 367, 777

VALA

038 535 353

IPKO

038 700 700, 049 700 700

Kujtesa - sherbime interneti

038 248 900

Kulture
Teatri Kombetar

038 224 406

Biblioteka Kombetare

038 249 650

British Council

038 243 292

Policia

Policia

129
+381 (0) 38 249 933

Stacioni nr. 1

038/ 504-604-5059

Stacioni nr. 2

038/ 504-604-6748

Stacioni nr. 3

038/ 504-604-6796

Stacioni nr. 4

038/ 504-604-2997

Ministrite
Ministria e Transporit dhe Telekomunikacionit

038 211 552

Ministria e Shendetesise

038 211 190

Ministria e Arsimit,Shkences dhe Teknologjise

038 540 975

Ministria e Tregtise dhe Industrise

038 211 987

Ministria e Ekonomise dhe Financave

038 541 485

Ministria e Sherbimeve Publike

038 211 991

Ministria e Rinise, Kultures dhe Sportit

038 211 064

Ministria e Bujqesise dhe Pylltarise

038 211 562

Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

038 211 941

Ministria e Ambientit dhe Planifikimit Hapsinor

038 211 683

Komunat
Prishtina

+381 (0) 38 230 900

Prizreni

+381 (0) 29 232 020

Peja

+381 (0) 39 432 146

Gjakova

+381 (0) 390 321 100

Mitrovica

+381 (0) 28 530 200

Gjilani

+381 (0) 280 324 219

Ferizaji

+381 (0) 290 320 058

Postuar Nga Fancy 

Comments on this page:
Comment posted by RandUnlor( randGawdelays.site ), 06/08/2019 at 10:18am (UTC):
Prix Cialis Et Viagra Canadian Pharmacy Alli Cheapest Price Usa Rx Pharmacy Viagra Generic <a href=http://ciali10mg.com>cialis no prescription</a> Cost Of Amoxicillin Amoxicillin Buying It

Comment posted by RandUnlor( randGawdelays.site ), 06/21/2019 at 2:10am (UTC):
Kamagra Or Malegra Original Cialis Online Bestellen <a href=http://cialgeneric.com>cialis without prescription</a> Cialis Prezzo 5 Mg

Comment posted by RandUnlor( randGawdelays.site ), 07/03/2019 at 2:17pm (UTC):
Comprare Cialis O Viagra <a href=http://zgdkdz.com>buy viagra online</a> Prix Boite De Propecia En Pharmacie Viagra Cialis Et Autres

Comment posted by RandUnlor( randGawdelays.site ), 07/23/2019 at 7:25am (UTC):
Viagra Sildenafil Preisvergleich <a href=http://orderviapills.com>viagra online</a> How Does Kamagra Work

Comment posted by StepHulse( stepswalsmitchl.xyz ), 03/11/2020 at 5:24pm (UTC):
Lasix Purchase Online <a href=http://apcialisle.com/#>Cialis</a> Kamagra Dr Simi <a href=http://apcialisle.com/#>Cialis</a> Comprare Levitra Su Internet

Comment posted by choomibuh( Henepribeaymail.xyz ), 07/02/2020 at 11:19am (UTC):
Cialis Donne https://cialibuy.com/ - buy cialis uk Zithromax Erythromycin <a href=https://cialibuy.com/#>cialis buy</a> Propecia Hair Regrowth

Comment posted by zithromax pills( j.a.la.p.a.nic.a.r.a.gu.agmail.com ), 02/16/2021 at 12:14am (UTC):
zithromax <a href=https://zithromaxes.com/>buy zithromax online uk</a> zithromax 100 mg

Comment posted by www.pharmaceptica.com( pha.rmahuya.rmagmail.com ), 06/30/2021 at 8:05pm (UTC):
sildenafil tablets online https://www.pharmaceptica.com/Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your website URL:
Your Message:
 
   
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free