-Tani Edhe Forum Ku Mund Te Postoni Deshiren Tuaj Ne "iSK" <--Ne iSK mund te kerkoni edhe ndihm rreth Problemeve te Lojrav , Programve Kompjuterike , Hardwer & Softewer Mund te shikon cdo gje rreth Counter Strike dhe lojrave tjera,Oferta dhe Sherbime falas,Mund te beni Shit blejrjen etj.!
"WwW.inPortsKosova.4ulike.com".
 


WwW.inPortsKosova.4ulike.com"

 Lidhu Ne Web ...